De medewerkers van dierenartsenpraktijk Schmeitz 

stellen zich aan u voor:

 

Peter Schmeitz - Dierenarts

 Mijn naam is Peter, afgestudeerd in 1986 aan de faculteit voor diergeneeskunde te Utrecht. Eigenaar van dierenartsenpraktijk Schmeitz, welke bestaat sinds 1988. De locomotie van de gezelschapsdieren heeft mijn specifieke interesse, net als de geneeskunde van het paard. Ik ben geborgd dierenarts & erkend paardenarts. Met I&R registratie. Helaas momenteel zelf geen huisdieren.


 Wim Vrancken - Dierenarts

 volgt

 

Caroline Hermans - Paraveterinair

Hallo ! Ik ben Caroline en van kleins af aan opgegroeid met, en liefhebber van dieren. Afgestudeerd aan de pabo maar toch gekozen voor het werken met dieren. Begonnen in Geleen bij dierenarts Wiertz waar ik 12 jaar heb gewerkt. Na een korte pauze waarin ik moeder van 2 dochters ben geworden toch weer de kriebels gekregen om terug te keren in mijn oude functie. Al meer als 10 jaar werk ik met veel plezier hier. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan onze paarden.


 Rowena Kuipers - Paraveterinair

Mijn naam is Rowena en ik werk als allround paraveterinair met alle bijkomende werkzaamheden.  In 2008 heb ik mijn studie als Paraveterinair in Horst afgerond. Ik ben sinds augustus 2015 werkzaam bij dierenartsenpraktijk Schmeitz.
Thuis heb ik een Duitse dog Mayla, een Maine Coon Noya en in mijn tuin is een mooi verblijf aangelegd voor mijn 3 Griekse landschildpadden genaamd Drax, Marvel & Loki.
Naast mijn grote liefde voor dieren heb ik nog een hobby en passie, namelijk cosplay. Hier besteed ik naast mijn werk ook veel tijd aan.
In mijn vrije tijd help ik ook nog een handje mee in de trimsalon van mijn collega Renée.  

 

Anouk van Kilsdonk - Paraveterinair

Hoi! Mijn naam is anouk en ben al sinds 2017 werkzaam bij dierenartsenpraktijk Schmeitz. Ik heb de opleiding paraveterinair afgerond en tijdens mijn eerste stage ben ik blijven plakken. Zelf heb ik een kleine dierentuin namelijk mijn lieve Labrador Billy, twee katten, twee kippen en een baardagaam. Verder ben ik ook werkzaam bij een trimsalon zodat ik de dieren op alle vlakken mee kan verzorgen of helpen.


 Renée Keesmekers - Paraveterinair  

Wie ben ik? Ik ben Renée, gek op alle dieren maar honden in het bijzonder. Afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente en kynologisch gedragstherapeut. Ik woon in Stein samen met mijn partner en zijn de trotste eigenaren van 3 honden en 1 kat. Sinds 2010 ben ik vol plezier en passie werkzaam in de praktijk van dierenarts Schmeitz. Zelf heb ik sinds een aantal jaar een hondenuitlaatservice & dierverzorgservice, inmiddels is er ook een trimsalon en hondenschool bijgekomen. Mijn 2 meiden: Lola (australian shepherd) & Lilly (australian shepherd x corgi) gaan dagelijks met me mee als ik aan het werk ben, er is niets mooier dan van je hobby je beroep maken. In de trimsalon is ook mijn collega Rowena werkzaam, het is een mooie aanvulling op ons beroep als paraveterinair dierenartsassistente. 

 

Loes de Haar - Administratief

  Mijn naam is Loes de Haar en ik verzorg sinds jaar en dag de administratie bij Dierenartsenpraktijk Schmeitz. Ik maak onder andere de facturen voor de klanten, verwerk de betalingen enz.
Naast mijn liefde voor dieren, is mijn hobby paardrijden. Ik heb dan ook een eigen paard, een Trakehner, genaamd Erdelli.